Směr Klimkovice
Anotace: Pozítří odjíždím do lázní a tak předesílám ...
* * *
Když mě píchá tam i tady,
cesty je mi jasný směr,
krůček pouhý od Ostravy
z Hané přímo na sever.
Od cedule Klímkovice
poskočit o kousek dál,
na Hýlově objeví se
cíl – lázeňský areál.
Po lázních jsem zatoužila,
jsou zde samí andělé
v rukou zázrak, žádná křídla,
na klouby rozbolavělé.
Jak v mládí je pohyb, chůze
i problémů zbaví zlých
je po píchání, bez diskuze,
místo nářku zní teď smích.
* * *
Přečteno 434x
Tipy 33
Poslední tipující: Holis, Emmelia, WAYWARD, Danger, René Vulkán, Kars, jedam, strawbery, CULIKATÁ, j.c., ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)