Poprava duše
Z modrého nebe
potichu ukradnu duhu
a upletu z ní
oprátku pro duši svou.
Tak stanu se katem osudu
kterému hodím rukavici ledovou
neboť stejně chcípnul čas.
Přečteno 804x
Tipy 11
Poslední tipující: Radhuza, Špáďa, Judita, janewe
Komentáře (3)
Komentujících (3)