Karneval
A bouřky bouřej
z okna
kdy hledívám
a slunce mouřej
všem kočkám šedinám
po bříšku je hladím
odevzdané
zablešené skoč hodinám
co kráčej s vůní
květům peřinám
čmelákům
medohostinám
kdy z okna hledívám
a mám tak strašnou chuť
vyskočit
bejt blechou
cipřiškem
a mátou.
Tak koukám
a nevím
kam dřív skočit
komu se dát....
Přečteno 408x
Tipy 16
Poslední tipující: Mbonita, CULIKATÁ, spare, Zefi, NikitaNikaT., labuť, Bambulka, zenge, Kapka, Veru
Komentáře (4)
Komentujících (4)