Nadechnout
Jsou nahé půlměsíce
v krajinách tvých vzdechu
hvězd co na tisíce
rozdám slova beze strachu
Počkám si na světlo
a obejmu tvůj stín
co v nás se zřeklo
když mlčí z něhy klín
To hvězdy křičí
znáš jen pocit hráče
já vím co zničí
a ještě pláče
Zázrak se stane,i v mlčení
ta slova nejdou vykřiknout
jak říčky co pramení
Ty zkus se Nadechnout.
Přečteno 298x
Tipy 28
Poslední tipující: Jiná, PIPSQUEAK, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, ECHO PARAZIT, Kapka, hatlapatla, malá slečna, Mbonita, Zasr. romantik, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)