Anotace: se sebou
*
Historie život pije, ... div se z toho nepoblije ...
***- ... ale málokdy pracuje s fakty ...
-----------------------------------------------------
.
Kdysi jsme nachvíli byli
jednou bytostí ...
je to ovšem už velmi dávno
a historie o tomto faktu
cudně pomlčí ...
Možná jsme i chvíli
jeden bez druhého
nemohli být ...
už si to ale téměř
nepamatuji ...
Co vím ale zcela bezpečně
když jsem tě večera uviděl
Že mě stále
... ze srdce
... ... nenávidíš ...
a to,
... bez ohledu
.-..... na celou
***- ... tuhle historii ....
*
----------------------------
- bohužel -
*
18.10.2011 18:21:00 | HarryHH