Stopy v dešti
Čas dávno vzal
Stopy v písku
Moře pohltilo
Úsměv na tváři
Srdce štěstím zpívalo
Slzy na líčkách
Slané jsou
Chmýří sněhu
Ve vzduchu poletuje
Už není jaro
Zima procitá
Nahá duše
Se sama ocitá
Stopy v písku
Už nikdo nevidí
Jen Ty a já
Každý sám
Stále spolu
Nahé duše
Jen Slunce na obloze
Ve tváři úsměv má