Představa
Hladina, kola a ovály
Vysoké domy, čtverce a stožáry
To vše je všechno
a vůbec, je to jedno
...a po nás potopa
...stropy jsou v nedohlednu
rostu
Rostu
ROSTU!
- Bum! Byla to ale rána.
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, whiolet
Komentáře (1)
Komentujících (1)