.
stezky co vedou myslí
kolem šílenství
a blíž
brnkat na ně
udeřit
a smyčcem rozehrát
(rozehřát)
ty chvíle
kdy mrazící obrazy
se opatrně zasunou
kam patří
a na lžíci se objeví
kapky života
vždyť nejen láska prochází..
.
Ahoj po dlouhé předlouhé době.
Jen koukám jak stále tvoříš, se mnou je to horší. :-)
28.07.2011 21:31:00 | ReLaXáToR