špatná to Eva
Prosím tě
vezmi mě
zamotej do sítě
upřímně.
zabij mě
pojď sem
silným hlasem
střídmě
...
tohle přesně jsi ty
...
před několika lety
jsem se setkal s
tobě podobnou
dívkou milou
ale jen z kraje,
ne Hobitům,
prostě jsi byla
ta z ráje
Eva,co nikdy neochutnala.
A po tobě už jen čekám
která bude další bývalá
Přečteno 268x
Tipy 30
Poslední tipující: Ružka, Elisha, Juan Francesco de Faro, hatlapatla, Maryje..., hašlerka, Mbonita, CULIKATÁ, la loba, H.I.L., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)