Hlas

Hlas

Anotace: Temné volání písní smrti

Sbírka: Konce

Temnotou ozývá se hlas,
nepatří nikomu z nás.
Hlas jak křehká křídla motýlů,
jak krásný jemný hlas andělů.

Z dáli se ozývá,
do duše zaznívá.
Však není tam a není nikde,
je to jen odraz fantazie.

A však, vymyšlené to není,
je v něm reality pohlazení.
Slova cizí, neznámá,
ze záhrobí podaná.

Hlas zpívá píseň utrpení,
jež nezná nikdo v žádné zemi.
Jak temnotou se ozývá,
šťastná píseň zaznívá.

Ten hlas, poslední potěšení,
krátké sladké políbení.
Poslední krok do neznáma,
cesta zatím není známa.

K hlasu krok, krok ke konci,
se Smrtí jak milenci,
skončíme v objetí,
láskyplném pojetí.

Poslední nádech a hlas doznívá,
vím co se stane, mé tělo umírá.
Autor angellka, 05.07.2011
Přečteno 629x
Tipy 7
Poslední tipující: Draconian, ilona, CULIKATÁ, Elyona
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

Hlas zpívá píseň utrpení,
jež nezná nikdo v žádné zemi.

..tohle moc dobře znám :( ST!!!

05.07.2011 22:07:00 | ilona

líbí

:-((

05.07.2011 21:21:00 | CULIKATÁ

líbí

veľmi zaujímavá báseň...

05.07.2011 19:35:00 | Elyona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel