mezi dvěma cestami
Občas
mezi dvěma cestami
a stébly
a chvílemi,kdy únava klíží má víčka
k trojrozměrným branám snové fantazie...
a nebo spánku kterému chybí sny
a čas neví,že je časem...
věčnost ta nebolí
bolí jen chvíle ponoření...
Ale někdy
když mnou zabloudí procházka
a rým básně složí si mé myšlenky jak domino
procházim se znovu
a dýchne na mne
cosi víc..
a cítim se jako kus dřeva nesený proudem
horského potůčku
až někam,kde kvetou sluneční paprsky
a květiny si něžně přisvojily oblohu...
Přečteno 396x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, hašlerka, Donne, CULIKATÁ, Bambulka, ECHO PARAZIT
Komentáře (3)
Komentujících (3)