chiromantická
Anotace: .. chi.. romantická? :o) ............................................... (tahle je z 27.5. - byla někde zatoulaná)
Sbírka:
ztracený obzor příčetnosti
.
v úžasném chaosu
Všehomíra
pořád probíhá
hemžení linií
prostorových útvarů
a idejí
pronikavý hlas duše
svazuje i osvobozuje údy
žene do černých děr
aby se ve zlomku světelnosti
znovuzrodily
na svých bílých koncích
splétání důležitostí
přejde ve velký třesk
a ten v následné rozplétání
nebylo a bude nic
to mezitím snad.. krása?
kdo se nebojí otevřít
(i oči a ústa)
bude mít víc
.
Přečteno 468x
Tipy 30
Poslední tipující: Kars, Juan Francesco de Faro, jedam, V.N.Losinský, labuť, hatlapatla, pejrak, strašidýlko-střapatý, hloubavá, divoska_jaja, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)