.... v srdci mám žár a v oku mám tik a na plicích vodu a v rukou mám třes a v duši mám blues a chtěl bych hrát jazz ...
20.07.2011 23:20:00 | kasparoza
... tahle mi málem utekla ... super, že jsem ji našla :-)
... blues je jako noční samet ...právě si tady broukám jeden z moc krásnejch kousků ;-), ráda blues zpívám, ráda na něj tancuju a moc ráda si čtu Tvé verše ;-)
09.07.2011 23:04:00 | Bambulka
Znám...když zpíváš, tančíš, usmíváš se
znám gesta, otočky, rytmus Tvých boků
pro jakékoli dny v řetězu roku
ať jenom šťastná nota ladí na podrážce...:)
07.07.2011 09:49:00 | šuměnka
Každopádně jsem si s tebou bezvadně zatančila,zazpívala a taky se pobavila.Jó...není nad Blues!:)))
06.07.2011 21:14:00 | střelkyně1
No to je řeč, tak se mi to líbí, pěkně s vírou a radostí do prázdninových dnů:))
06.07.2011 16:55:00 | CULIKATÁ