minulost je pryč
Anotace: se změnou života začíná i velká vnitřní změna...
dny utíkají
míjím se
nestačím se poohlédnout
odvracím se
od všeho co bylo dřív
od minulosti
teď a právě teď
začínám nanovo.
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Doradan
Komentáře (1)
Komentujících (1)