Anotace: Říká se, že nejlepší myšlenky inspirují. Většinou mě inspiruje hudba. Tentokrát báseň. Tato: http://liter.cz/Basne/331232-view.aspx od autorky inhalium... Snad se nebude zlobit, když si abstraktní komentář, který mne u ní volně naskočil, vložím jako dílo.
hloubavá: Jistě, jistě... Až budu jíst mámu, tátu a babku s motykou, tak málo solit... :)
07.07.2011 18:33:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Chancer: Zamyslel jsem se nad tím a napadlo mne průmyslové využití pláče k výrobě krystalů soli kamenné, potažmo solných jeskyní. :)
07.07.2011 13:06:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Voda umí i nejtvrdší kámen omlít do krásně jemných tvarů...jak je to se slzami, nevím :-)
07.07.2011 10:31:00 | Chancer
Hazentla: Kdyby to radši vyšlo s košem, mně se nechce. :)
06.07.2011 23:21:00 | drsnosrstej kokršpaněl