Melancholie v dešti
Cítím kapky deště
jak dopadají na mou kůži.
Pšt! Chci cítit ještě
ten pocit plný hrůzy.
Každý vidí v tobě hned
že smutné je cokoli,
že ne tak krásný je svět
a že pravda děsivě bolí.
S každým plesknutím,
s každou kapkou,
najednou nevíš co chceš,
svaly se ti v těle napnou.
Ne tak snadné je vše
co ti jako malému poví,
ne tak krásné je vše,
vše co nejde popsat slovy.
Komentáře (0)