Mickey Mouse
Umierala
na dne mora.
Tak naivne
ideálmi chorá.
Rutiacimi sa k zemi.
Ako mohutné skaly.
Prečo precitnutie
tak páli?!..
Prečo nás ľudia
nenechajú žiť
vo svojich iluzionárnych
nádejách?
Prečo nechápeš
nápis "NEVSTUPOVAŤ" na dverách?
Prečo MNE kradneš
moje rozpoltené neporozumené
svety
?
Čoraz menej prestávam veriť
že sme kedysi boli deti
.
Přečteno 423x
Tipy 18
Poslední tipující: slnečnica, Šantir, NikitaNikaT., Zasr. romantik, James Libustka, Duše zmítaná bouří reality, Paulín, Petbab, Findë, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)