Mlha
Když ohýnek
ze záplat dráždění
zahoří
a z rozmarných vteřin
tříští bílá
míza
když prstíky rozumu
Ti tiše do zad zaboří
a při vrcholu rty
pod Tvým tělem skrývá
sten ve své hloubce
neudrží
dál laská něžné dlaně
podivně matný úsudek mlží
a v rozechvělých chvílích
se schovává
za něj
...
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: René Vulkán, hatlapatla, Jiná
Komentáře (1)
Komentujících (1)