Anotace: Z krajiny nádražní /věnováno všem vlakovým cestujícím v těchto třeskutých mrazech.../
Opětně zajímavá. Víc už se radši nebudu opakovat a počkám na něco novýho:-). Rozhodně ale příjemný oživení!
22.02.2006 01:18:00 | Jan Václav Pražský
ještě blíže Přerov-Brno.-)To je má trasa za láskou, sdílíš město s mým milým Juřím...
09.02.2006 18:51:00 | Janele z Liků, zvyků vzlyků...
olomoucké nádraží, alma mater inspirace.Někdy si jen tak sednu do čekárny mezi bezdomovce a dýchám...děkuji všem za reakce...
08.02.2006 18:39:00 | Janele z Liků, zvyků vzlyků...
Někdy nemám opravdu slov, kráse netřeba ukazovat prstem, stačí ji jen procítit
08.02.2006 11:01:00 | Sunny