Loučím se...
Anotace: Pro la lobu, ne o ní, ale pro ní...:)
Do ticha,
pošeptám...
Bez slz,
že loučím se...
Inspirace,
odchází...
Tak jako vzrušení,
ze včerejší noci...
O lásce,
moc nemluvím...
Ale o bolesti,
to už je jiná story...
Ta naše,
co nás spojuje...
Bojovník je přeci ten,
kdo zůstává...
Však dnes,
loučím se s Tebou...
A v mojí mysli,
budou tvoje slova, tvoje věty...
A já,
se k nim chci vracet...
A až zase budu tápat v temnotě,
budou mi majákem....
Přečteno 323x
Tipy 10
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, labuť, Jiná, CULIKATÁ
Komentáře (5)
Komentujících (4)