SLADKÝCH SEDMNÁCT
Polámané sny,jako zuby v hřebenu
a prázdný karton od piva
slzy rozlité na betonu
pannenství naivně umírá
hřích opojení odeznívá zpátky
zůstane jen opice
jako nechtěný mazlíček
v noci byla jsi kočka z drápky
vášnivě divoká milovnice
a teď nešťastný uzlíček.
Cítíš se tak podvedená
a špinavá
vzal ti ho!
Alkoholem ovlivněná
ještě teď cítíš,jak ho vyndává
vzal ti ho!
Jako by ti vzal duši
na pergamenu s tvojí krví
jen srdce strachem buší
a dole svrbí!
Přečteno 289x
Tipy 10
Poslední tipující: hatlapatla, Juan Francesco de Faro, whiolet, Květka Š., Impardonnable
Komentáře (1)
Komentujících (1)