BÁSNIČKÁŘ
Anotace: "Báseň" o básnění.
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
BÁSNIČKÁŘ
Jako celodenní zpěv ptačí,
už ani zapsat si nestačí
Verš, rým, ze rtů se mu line
Opěvuje to, tam zas cosi jiné
Co tím stráví drahocenného času
často zpocený od hlavy až k pasu
aby vytvořenou krásu
čtenář poslal k ďasu
Přečteno 685x
Tipy 6
Poslední tipující: hloubavá, Květka Š., Elyona
Komentáře (3)
Komentujících (2)