~~~U~~~
- - - -
Ukulele naladili
..potom pěkně zahráli
Úžasní prý hudebníci
..a dvě holky zpívaly.
Uplakaná jedna byla
..text písničky nezná,
Utopí se asi v slzách?
..Ne,to se mi nezdá.
Uklidni se moje milá
..zpívej jenom lalala,
Určitě to nepoznají
..vždyť tak se to dělává.
Úsměv v tváři všichni mají
..je to známá písnička,
Určitě ji zpívávají
..v Počátkách u pívečka.
Už je prázdný jeden soudek
..tak už domů jdete?
Ulalali,ulala
..cestou si zpívejte..
---
Užasní jste Literáčci
..v Počátkách..
...i jinde...
~U~~~U~~~U~~~U~~~U~~~U~
Nevím proč Květuško, ale připomněla jsi mi mou oblíbenou skupinu Kamelot:)).
09.07.2011 17:55:00 | CULIKATÁ
už snad bude konec?
Neeee, to neee :-(
uf, to tu abecedu
natáhneme :-)
V Počátkách, i jinde,
všude, kde to vynde ;-)
Neboť dobrý lidi,
co se rádi vidí,
nepropadaj v beznaděj
a prostě si poraděj ...
... snad ... ;-)
09.07.2011 15:17:00 | Bambulka