Anotace: ...
V každém z nás Buddha je ukrytý, je to ON, já i Ty...
Jen uvolnit se k tomu Bytí veškerému - odpustit stíny,
strachy - trému... NejSLADší na světě je SPRAVEDLIVÝ SPÁNEK ( ...sladění v usínání - bezpečím kolébáni... )
10.07.2011 14:32:00 | Veselý Drak