Jako havran
Tvůj ruměnec na tváři,
hladím hřbetem dlaně,
Ty mi říkáš, můj žháři,
když žár spaluje jasaně.
Pod hořícím jasanem,
v této hořké době,
budu Tvým hodným havranem,
ve své druhé podobě.
Slétnu k Tvému oknu,
zobákem Ti zazpívám,
Tvými slzami promoknu,
v touze k Tobě dohořívám.
dohořívám...
...a umřu
jako havran
Přečteno 321x
Tipy 9
Poslední tipující: Kamil Princ, EM EM, jitka.svobodova, Květka Š., Žqáry
Komentáře (1)
Komentujících (1)