Říkáš dej si ještě
a já se nebráním -
večer jako stvořený
dát si další skleničku.
Ostatně
jako všechny ostatní.
Zažehni jiskru -
už hoří oheň.
Dark passenger.
Mluví o zlosti
a tu mění
ve vyjádřenou bolest.
Interpretace.
Ve zbytku pak promlčená vina
a noční stvůry