Velký poem zmateného básníka!
Anotace: poem je jen pojem
Jak dlouho trvá napsat dílo o šedesáti stránkách?
Sakra, hoří!
Planý poplach,
to ses lek,
víc, než bys řek.
Jak hodně přídavných jmen je akorát?
Zamyslím se....
Co prosím?
slyším hlasy
mezi vlasy.
prosím věru
o důvěru.
Jak začínají slavné romány?
Nemám na to!
Omlouvám se
chtěla bych napsat velký poem
nemám o čem,
proto Sbohem.
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, E.T.Jane, whiolet
Komentáře (1)
Komentujících (1)