... to je ale velmi zajímavý nápad - život přirovnat ke chlebu ...
právě mě napadá spousta asociací ... tak jen namátkou: promarněnej život - chleba zplesniví, nebo život žitý pro jiné - chleba rozdaný potřebným ... juuu ... děkuji za podnět k zamyšlení ... ;-)
10.07.2011 17:55:00 | Bambulka