Automatická
Kde bereš to přesvědčení,
že víc než vidíš, tady není?
To je vážně překvapení,
když neznámé zuby cení.
Jen pojď blíž..i Ty dostaneš své vysvědčení,
to je pevná hranice- ať už vyšší nebo nižší-
to se zkrátka cenní.
A to je k zamyšlení.
Dostal jsi své postavení,
stereotyp každodenní,
vše kolem se stále mění,
vše..až na tvé pomatení.
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Sanmaro
Komentáře (1)
Komentujících (1)