Čekám konec
Anotace: Čekám konec a pomalu mu jdu naproti,je třeba zrychlit..
Už nic nehledám za blátem cest,už vím že není ani v jaru co kvést,i když spousta krásných květin rozkvete já už netoužím být na světě,jen mé čekání ovládá strach,jen tu malou chvíli než obrátím se v prach,než se vše ztratí ve věčných tmách...
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: ZILA78
Komentáře (1)
Komentujících (1)