The Last
The Last
Je mrtvý,
řvala má němá duše,
tupý opar mlhavý,
v krku mám tak suše.
Můj bratr nemůže být mrtev,
co za hloupý je to žert,
vždyť v jeho nitru dříme lev,
lháři ať tě vezme čert!
Mé já naplňuje hořkost,
dech se zadrháva v nicotě,
záda jak olše stará ztrácí rovnost,
a v nose dráždí tichý vzlyk.
Slza pomalu kane po lící,
za ní druhá třetí celý vodopád,
mé ruce jsou celé třasoucí,
a sten bolestný, smutku klíč.
Komentáře (0)