UMĚT ŽÍT
Anotace: "Žiju a proto jsem!"
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
UMĚT ŽÍT
Už je to mnoho drahných let
kdy přišel jsem na tento svět
a poznal jsem i když ne hned
že žít zde, nebude žádný med
Ku prospěchu všech, to je umění!
Mudrovaní o tom, pranic nezmění
Přečteno 312x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Judita, Květka Š.
Komentáře (0)