Zítra a v pátek nevyhlašuj po mně pátrání,
protože dávám se na bylinkové toulání,
kolem dokola podběl se jenom směje,
beru si dovču, vždyť sluníčko nám přeje :o))
Mávám na dálku,
plantážnice od rybníků ;o)
19.04.2006 15:10:00 | Cecilka
A já vyrážím s tebou!!!
Na zádech velkou nůši,
bylin je spotřeba
větší, než kdo tuší :o)
Vždyť letošní zima
mnohé pěkně trápí...
a nějaká rýma
pak nás nepolapí :o)
Tohle byl "brnk" přesně na tu správnou strunu :o)))
08.02.2006 08:52:00 | Cecilka