BLESK Z ČISTÉHO NEBE
Strnutí šíje
a mráz sešlape páteř
jako papírové schody
mé srdce po nocích vyje
lásko!...je to svatokrádež
a tak moc to bolí
tlukot…tě vidět
hukot…tě nemít
tlukot…tě nenávidět
hukot…tě nechtít
slzy jako horké olovo
zasyčí do dlaní
když čtu vněm konec
i poslední číslo klaunovo
blázen,šašek bez uznání
nezaslouží si do srdce bodec
i když už se mu nesmějí
ale ani netleskají
tak proč,čas krásno rozmělní
a dva už spolem se nesetkají
už nezkříží si cestu
a na semaforu života
jeden má červenou
a ten druhý zelenou
má duše už není z azbestu
a tak vzplane jako pustota
když udeří blesk a podlomí v kolenou
lásku vysněnou.
Přečteno 293x
Tipy 30
Poslední tipující: hatlapatla, ilona, Niky88, Kubino 2, Kapka, Kars, labuť, Tamara, Maryje..., Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)