Anotace: V zoufalství neotáčej :-(
Toto dílo si mne svými třeskutými metaforami naprosto podmanilo! Jedna z nejlepších věcí, jež jsem na Literu za poslední dobu četl!
17.07.2011 20:26:00 | Kamil Princ
Tvé dílko, ač s trochou hořkosti, tvrdé upřímnosti (což je dobře) je prostě úžasné... ano, velice mi to někoho připomíná, jako spousta jiných dílek, jenom bych to maloučko upravila a bylo by to dokonalé... ale to jenom vůči mně. ST!*** jako vyšité.
12.07.2011 10:47:00 | NikitaNikaT.