Už vím
Už vím jak zmařit
všechny své plány.
Prásk, prásk!
Místo očí
dvě střelné rány.
To by bylo ideální.
Avšak tahle hbitá střela
přílišnou průraznost měla,
a tak urvala mi
i kus čela.
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku..., ECHO PARAZIT
Komentáře (1)
Komentujících (1)