Anotace: Námořník + Siréna ... to nejde dohromady ... nebo ano?
Upřímně z toho mám smíšené pocity. Máš tam zajímavé, neotřelé a nápadité obraty, ale občas verše působí "vmáčknutým" dojmem... že jsi tam prostě něco narychlo sepsala a nacpala násilím. Jinak se mi to líbí, hlavně kvůli tomu tématu ;)
10.04.2012 14:05:04 | Matsuyama Tatsuko-chan
Ano, své mouchy to má. Je to moje první delší básnička, "která vypráví nějaký příběh." Pravda, u některých veršů jsem si opravdu nebyla jistá, a tak napsala první co mě napadlo. Děkuji za komentář :)
11.04.2012 21:27:44 | arcticwolf11