VZÁCNOST MI NESTAČÍ
Anotace: ...lépe to nejde uložit.
***
Někteří jsou důchodci i když
................nemaj na to věk
cpou se v kauflandech a rvou
.................si z rukou slevy
a vy
tlačíte coca-coly hambáčem do těla
....................zacpáváte hlad
váš hrad pán uctíván doláči
......a polibků jak šafránu
na příděl a za směnu
........................mi nestačí
***
Přečteno 395x
Tipy 49
Poslední tipující: poustevník Jirka, modrá..., PIPSQUEAK, Ružka, Spadlá z nebe, Barci, Jiparo, Jeněcovevzduchukrásného, Viktorie Zvalová, isisleo, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)