Prostě holky..
Anotace: Moje ratolestní radost a holčičí starost
Neposlouchají jak bych chtěla
Občas vypustí slůvka smělá
A vytočí mě tak,
že otáčky nedají se počítat.
Z počítače čučí na mě
jejich okaté kámošky
A to je řečí, když mají zajít
jen do nedaleké sámošky!
Poprosím je vzletně:
Vynestééé si koš!
Křičí na mě zpětně
„mami, teď ne!“
Jedna u PC, druhá u TV
- tak už vím proč..
Co mateřství prospěje?
Snad trochu té naděje,
Že dítko se projede
přes životní závěje
a než se máma naděje,
budou mít tolik let
jako ona teď....
...
Ale nemusí to být hned
nemusím spěchat rychle vpřed
A hulákám z plných plic
být mamka mě baví a čím dál víc!
Fakt :D
Přečteno 305x
Tipy 13
Poslední tipující: Houda, Fanosh, hatlapatla, Kapka, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, Květka Š., NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)