Bliss
Anotace: Melancholická ...
Sundej mou kůži,
seškrábni tu povrchnost,
se zadrženým dechem,
zapadá slunce,
přemírou emocí,
třpytí se dlaně,
citem tou zkažeností,
pokusit se zrát,
vyplivnout tu hořkost,
ztratit chuť,
milovat jen tak,
napořád a čistě,
pochopit nenávist,
zakousnout se do rtů,
a nechat vykvést radost ten smích,
uprostřed vteřin,
kde učíme se dýchat,
tam hluboko,
doufám ...
Přečteno 376x
Tipy 9
Poslední tipující: Víla, ilona, Elča
Komentáře (2)
Komentujících (2)