Sám sobě neodnese
Mám strach že neunese
slova co poslané
jsou na adrese
dotekem ho hledá
kde slunce se houpe
nalezené zvědavě
rozesmáté ruce
změněné jsou tváře
kdo v potu se koupe
potom jen váhavě
něco jen hloupě
hraje nám z partesu
slova co v čase
sám sobě Neodnese.
Přečteno 274x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, isisleo, Danga, Niky88, Mbonita, CULIKATÁ, Květka Š., Bambulka, labuť, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)