Dobrý ročník
Anotace: ...ze života jedné rostliny (a nebo obyčejné maminy?)...
Nejlepší víno
z kamenitých strání,
tak už vím, proč mne tíží starosti,
proč těsně u kořenů žula volnosti brání
a můj růst směrován k hroznů velikosti…
Nejlepší víno
z polí prosluněných,
tak už vím, k čemu slova plamenná,
přebytek, dostatek něžné vláhy není,
však oheň ke zrání a barvě potřeba…
Nejlepší víno
z vinic prostříhaných,
tak už vím, že je třeba oběť dát
a pustit sem tam dotek stonku či dlaní,
by réva mohla kvalitu nabírat…
…bude to obzvlášť dobrý ročník…
Přečteno 465x
Tipy 43
Poslední tipující: Žqáry, Danger, Emmelia, oběžnice, Houda, kouzelníček, Jiná, cevert, hloubavá, isisleo, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)