Motýlí uši
Anotace: To, že motýli létají pomocí křídel je ušmudlaný předsudek!
„Tati, proč mají motýli tak velká křídla?“
„To, aby je ta křídla bezpečněji nesla.“
„Já myslím, že to jsou dvě velké UŠI!“
A jimi poslouchají.
Na to jsme my, lidé, zapoměli.
Mohli bychom se toho TOLIK dovědět, kdybychom všemu nenaslouchali jen jednou-
podruhé to přijmem se stejnými pocity jako minule..
Měli bychom všechno pozorovat jako bychom to viděli POPRVÉ.
Já vím-
KLIŠÉ.
Většina klišé je-
PRAVDA.
To, že motýli létají pomocí křídel je ušmudlaný PŘEDSUDEK!
Přečteno 485x
Tipy 5
Poslední tipující: CRASH, Bambulka
Komentáře (1)
Komentujících (1)