Ach jo...
Napsala bych o tobě tisíce básní,
splnila bych všechno, co si vysníš.
Dala bych ti veškeré poklady lásky,
hladila tvoje krásné vlásky.
Posbírala bych pro tebe
všechny hvězdičky,
i ty nejvíc maličký.
Šla bych za tebou klidně až na konec světa,
stačila by k tomu jedna jediná tvá věta.
Kdyby nebylo těch krásných očí,
dívají se na mě a země se se mnou točí.
V dobrém i zlém
slunce hřálo by navždy pro nás
jen kdyby nebylo VÁS.
Sním si a všechno v sobě dusím,
sama sebe prosím,
ať už tě radši nevidím
vždyť jí
každičký tvůj pohled závidím.
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Jiná, Marsinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)