I já se někdy cítím strašlivě moc šťastná. JIndy zase utržím nějaký ten šrám, ale to se zase tak často nestává:o) a člověk potřebuje občas i otlouci kolena, aby až bude opět šťastný, si tento pocit dokázal vychutnat:o))je vůbec báječné psát básničky, když máš v sobě celý zástup pocitů a třeba nějaké někde investuješ a ještě zbydou:o))
21.05.2006 12:21:00 | Sunny