Na černé..
Vesmír je na černé listině
k bankrotu zbyl jen krůček
marný můj spěch k prapříčině
následkům pryč neutek
chtěl jsem zřít na vlastní oči
kterak všechno vzniká z třesku
pak vývoj na kolotoči
snáz pozbyl hvězdného lesku
auditor na černém papíru
napsal ´off´, plazmatem hoří
kdo nabízí bankrot na míru
musí mít tělo úhoří
bez vázanky a kvádra k pasu
v byznys stylu, se obejít
nahodit joviální grimasu?
- ne, radši slzu uronit
dočasně zmrazit časomíru
řízený bankrot omezí
suverenitu.. černou díru
uhranout k svolné askezi
Přečteno 266x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, šuměnka, Mbonita, CULIKATÁ, whiolet, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)