O chvíľu...
Anotace: Nič sa nedeje,len...
O chvíľu bude búrka
o chvíľu mi dáš možno pusu
O chvíľu možno dřevomorka
začína hrýzď
v dřevjeném autobusu
O chvíľu si už somnou
o chvíľu s tebou ja som
Raz budem veľký poet
pritiahnem si Ťa
tenorom,či basom...!
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: Cecilka, Jiparo, Marsinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)