Navěky blažení
Anotace: Vůbec nevím, o čem to je...Prostě jsem to napsala. Tadá...
Zatáhni nebeskou oponu,
je konec představení.
Poslední potlesk, příteli.
Jestli se to tolik změní?
*
Nevím…
Nemám tušení…
Vydechnu upřímně.
Jen mého srdce bušení
z noční můry vzbudí mě.
*
Alespoň na chvíli.
Představ si,
že bychom nežili
pravidly svázaní.
Jen sobě oddaní.
Blažení…
*
Navěky věků.
Přečteno 234x
Tipy 10
Poslední tipující: Houda, Charibeja, Fanosh, ilona, E.T.Jane, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)