Ten
Anotace: Dlouhá pauza, ale stále stejné tužby...
Rozpálím motýlům křídla,
budu zápasit se sněhem,
aby nechal trávu růst.
Budu žádat každou hvězdu na nebi
o odpuštění.
Dál budu se brouzdat v nelibosti čestného pokolení.
Už nedá se dál poznat zdali jsme předurčeni.
Já chci být tím, kdo rozezná, že má ještě cenu žít,
jen tak zbůhdarma život svůj probdít.
Komentáře (1)
Komentujících (1)