Sonet na dobrou noc
Anotace: Usínání jednoho psychopata...
S melancholií odcházím spát,
trochu si dáchnout
a ráno, antidepresivum si dát.
Ponořit se do mého světa,
tam, kde vládne něha.
Pod peřinou sny se skrývají,
plyšáčci ukolébavku zpívají,
Papír a tužku,
si na stolek připravím.
Pro pohádkovou knížku,
další motiv nakreslím.
Přečteno 562x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Kubino 2, CULIKATÁ, Sleepwalker
Komentáře (1)
Komentujících (1)